HTML

ami csalás és ami nem...

A legtöbb ember szeret hinni dolgokban. Van aki azt hiszi, hogy a föld 6 nap alatt "teremtődött" van aki azt hiszi, hogy egy űrlord rakta ide a lelkecskéket, megint mások abban hisznek, hogy „475 forint áfával-ért” megtudhatják a jövőt. Persze a naívitásnak nincs határa és számos pontján az életünknek találkozunk próbálozásokkal. Ezeket gyűjtöm én össze. Persze minden csak szórakoztatás célzattal, hisz ellenkező esetben perelnének azok akik leginkább pénzt keresnek magával a művelettel is. Szóval mondjuk ki, ha pénzért hülyeséggel etetnek az DEHOGY CSALÁS. a másik oldal mottója: "Ha az emberek megkövetelik, hogy átverjük őket, akkor tegyük meg nekik ezt a szivességet. "

ami miatt eddig álltam...

vigyazat_csaloook 2011.01.15. 03:04

EGy kicsit ellopták az összes számítástechnikai eszközömet 2 hónapja. Valamenyni backup és aktuális üzleti meg egyéb anyagommal együtt. Sajnos ennyi idő kellett hogy elteljen, hogy megint tudjak foglalkozni a kedvenc témáimmal, ami továbbra is valláskritika, csalások és nem csalások lesznek. Igyekszem elkerülni, hogy megsértsem a kisebbséget, vagy a többséget, ahogy majd arra is törekszem, hogy írjak is meg ne is. Itt is legyek meg ne is legyek itt. 

 

A poszt zárókérdése: volt már olyan vallásos ember, aki nem sértődött meg egy valláskritikán?:)

 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása