HTML

ami csalás és ami nem...

A legtöbb ember szeret hinni dolgokban. Van aki azt hiszi, hogy a föld 6 nap alatt "teremtődött" van aki azt hiszi, hogy egy űrlord rakta ide a lelkecskéket, megint mások abban hisznek, hogy „475 forint áfával-ért” megtudhatják a jövőt. Persze a naívitásnak nincs határa és számos pontján az életünknek találkozunk próbálozásokkal. Ezeket gyűjtöm én össze. Persze minden csak szórakoztatás célzattal, hisz ellenkező esetben perelnének azok akik leginkább pénzt keresnek magával a művelettel is. Szóval mondjuk ki, ha pénzért hülyeséggel etetnek az DEHOGY CSALÁS. a másik oldal mottója: "Ha az emberek megkövetelik, hogy átverjük őket, akkor tegyük meg nekik ezt a szivességet. "

Mindennapi nem vagyok náci, de #1

vigyazat_csaloook 2011.01.15. 02:33

 

A minap mászkáltam a neten, és így kikötöttem az általam nagyon kedvelt gócponthoz. Ez az a site, ahol a szél osszehordja a hülyéket tudásra szomjazókat( bár most nem tudom, hogy kisebbséget, vagy többséget sértek-e ezzel meg, mint kijelentés)
Amiről beszélek, az a gyakorikérdések.hu, és ami engem most  az aktuálisan elogyasztandó ételem félrenyelését okozta, az a következő idióta érdekes kérdés:

 

 

Kérdés: Meg akarja buktatni a lányomat a tanítónő, mások szerint irígy mert kristálygyerek?


Most harmadikos a kislányom. A tanítónő meg akarja buktatni. Eddig nem lehetett, illetve nem engedtem hogy évet ismételjen, mert egyáltalán nem volt szükség rá, okos eszes a kislányom, itthon is nagyon illedelmes ! A tanítónő azt mondja, hogy meg fogja buktatni, mert nem tud még teljesen írni és olvasni meg másegyebet. Szerintem pedig azért, mert pár éve mondtam neki, hogy Kristálygyerek. Van néhány szülő akivel tartom a kapcsolatot most is, az egyik gyermekpszichológusnál találkoztunk mert beilleszkedési gondjai voltak, ott mondták a többi anyukák, hogy Kristálygyerek az enyém, egyíböl ráismertek. Az egyiknek meg indigó gyermeke van és azt a kisfiút is meg akarják buktatni. Nem akarom hogy az enyémet is megbuktassák, mert nem tudják az iskolában a tanítónők elfogadni a másságot. A gyerekek már egy ideje kiközösítik, mert okosabb mint ők. A Kristálygyerekeknél gyakran van így. Mit csináljak ? Van esetleg a Kristálygyerekeknek egy érdekvédelmi csoportjuk ? Már telefonáltam az önkormányzathoz, de ott ezzel nem foglalkoznak. Kérdezem Én hogyan váltsa meg egy poronty a világot, ha ilyen közöny és elutasítás veszi körül

A  teljes kérdést és a válaszokat ITT meg lehet tekintenti( csak üres szájjal)

 

Na ilyenkor érdekel, hogy ha étkezés közben megfulladok, akkor a családom fennmaradó tagjai perelhetik e ezt a féleszű lényt?
 

 
Az most mindegy, hogy a kérdés nem kérdés, mert maga a website is borzalmas silány másolata a yahoo answers-nek.
Azt is hagyjuk, hogy hogy jön ide, hogy "illedelmes"-e a leánygyermek.
Én nem vagyok szélsőséges, sőt misem áll tőlem messzebb mint megmondani, hogy ki szűljön ki ne, de ilyenkor mindig eszembe jut, hogy milyen jó is lenne az emberi faj fennmaradásának érdekében, ha csak szülői jogosítvánnyal vállalhatnának az emberek porontyokat. 

 
A kérdés nem az, hogy "indigó" e a gyerek vagy "kristály"( de az is kérdés. AAAAAAAAHHHHH) vagy a szösz tudja h mit találnak még ki ezek a "new agesek".  A kérdés az, hogy az a szerencsétlen gyerek, akinek az anyja ennyire ostoba, akinek az anyja túlmegy fényévekkel azon, hogy az én lányom a legszebblegokosabblegügyesebb, nos ennek a gyermeki lénynek milyen élete van/lesz? Mit visz magával akkor amikor felnő? Milyen értéket fog képviselni és miben fog hinni. 

 
Mert persze gyerekként elhiszi, hogy amit az anyja mond, hogyügyesokos és nemsokára megváltja a világot a többiek ezt nem értik, mert nem is érthetik. Persze ilyet már hallott ez a bolygó nem is egyszer. Csak az egyiket sztárként ünnepli a világ, a másikat meg  elüti egy busz. Van akivel meg csak egy ilyen porosodó blog foglalkozik, meg a "kristálygyerek érdekvédelmi csoportja" ha lenne...

 

Címkék: buta náci ostoba jogosítvány egyszerű szülői indigógyerek kristálygyerek

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Benko 2011.02.12. 15:00:02

Az a baj, hogy ilyenekkel a tanárnak úgy kell foglalkoznia, mintha értelmes szülő lenne, nem hajthatja el a vérbe. Jó lenne, ha a pedagógus utalhatná az ilyeneket a pszichiátriára tökölés nélkül.
süti beállítások módosítása